Copenhagen DAWN Conference 2022

Report of Contributions

Copenhagen DA ... $\,$ / Report of Contributions

Registration

Contribution ID: 1 Type: not specified

Registration

Wednesday, 22 June 2022 08:30 (30 minutes)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Talk 2

Wednesday, 22 June 2022 10:30 (40 minutes)

Including 30 minutes talk and 10 minutes questions.

Contribution ID: 6 Type: not specified

Talk 3

Wednesday, 22 June 2022 11:10 (40 minutes)

Including 30 minutes talk and 10 minutes questions.

Contribution ID: 8 Type: not specified

Talk 4

Wednesday, 22 June 2022 13:00 (40 minutes)

Including 30 minutes talk and 10 minutes questions.

Contribution ID: 9 Type: not specified

Talk 5

Wednesday, 22 June 2022 13:40 (40 minutes)

Including 30 minutes talk and 10 minutes questions.

Contribution ID: 10 Type: not specified

Center leader (Talk 1)

Wednesday, 22 June 2022 09:10 (40 minutes)

Including 30 minutes talk and 10 minutes questions.

Contribution ID: 16 Type: not specified

Talk 6

Wednesday, 22 June 2022 14:20 (40 minutes)

Including 30 minutes talk and 10 minutes questions.

Contribution ID: 17 Type: not specified

Panel Discussion

Wednesday, 22 June 2022 15:30 (1 hour)

Contribution ID: 18 Type: not specified

Beer & Networking

Wednesday, 22 June 2022 16:30 (1h 30m)

Contribution ID: 20 Type: not specified

Group Photo

Wednesday, 22 June 2022 09:50 (10 minutes)

Contribution ID: 21 Type: not specified

Talk 7

Thursday, 23 June 2022 09:00 (40 minutes)

Including 30 minutes of talk and 10 minutes of questions.

Contribution ID: 22 Type: not specified

Talk 8

Thursday, 23 June 2022 09:40 (40 minutes)

Including 30 minutes of talk and 10 minutes of questions.

Contribution ID: 23 Type: not specified

Talk 9

Thursday, 23 June 2022 10:40 (40 minutes)

Including 30 minutes of talk and 10 minutes of quetions.

Contribution ID: 24 Type: not specified

Talk 10

Thursday, 23 June 2022 13:00 (40 minutes)

Including 30 minutes of talk and 10 minuteds of questions.

Contribution ID: 25 Type: not specified

Talk 11

Thursday, 23 June 2022 13:40 (40 minutes)

Including 30 minutes of talk and 10 minutes of quetions.

Contribution ID: 26 Type: not specified

Talk 12

Thursday, 23 June 2022 14:40 (40 minutes)

Including 30 minutes of talk and 10 minutes if questions.

Contribution ID: 27 Type: not specified

Panel Discussion

Thursday, 23 June 2022 15:20 (1 hour)

Contribution ID: 28 Type: not specified

Outreach Talk

Thursday, 23 June 2022 16:20 (30 minutes)

Contribution ID: 29 Type: not specified

Beer & Networking

Thursday, 23 June 2022 16:50 (1h 10m)