BUFFALO Collaboration (Online) Meeting

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: **not specified**

Welcome - Charles & Mathilde

Thursday, 25 June 2020 14:30 (1 minute)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Welcome - Charles & Mathilde

Session Classification: Plenary session

Contribution ID: 3 Type: not specified

The BUFFALO HST Observations, Data, and Mosaics

Thursday, 25 June 2020 14:31 (14 minutes)

Presenter: KOEKEMOER, Anton

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Strong lensing by cluster substructures

Thursday, 25 June 2020 14:45 (15 minutes)

Presenter: MENEGHETTI, Massimo (OAS-INAF)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Strong and Weak lensing modeling of Abell370

Thursday, 25 June 2020 15:00 (15 minutes)

Presenter: NIEMIEC, Anna (University of Michigan)

Contribution ID: 6 Type: not specified

Catalog updates

Thursday, 25 June 2020 15:15 (15 minutes)

Presenter: PAGUL, Amanda (University of California Riverside)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Systematic Variations in the Stellar Initial Mass Function

Thursday, 25 June 2020 15:45 (15 minutes)

Presenter: SNEPPEN, Albert (DAWN)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Realising the Universe as a Model: COSMOS2020 with model-based photometry

Thursday, 25 June 2020 16:00 (15 minutes)

Presenter: WEAVER, John (DAWN)

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

The very low-mass end of the z~6-7 galaxy stellar mass function observed through the HFF clusters

Thursday, 25 June 2020 16:15 (15 minutes)

Presenter: FURTAK, Lukas (Institut d'Astrophysique de Paris)

Contribution ID: 10 Type: not specified

15 min discussion led by either G. Brammer or C. Steinhardt

Thursday, 25 June 2020 16:30 (15 minutes)

Contribution ID: 11 Type: not specified

JWST focus session led by G. Mahler D. Coe D. Lagattuta P. Oesch R. Bouwens

Thursday, 25 June 2020 17:00 (1 hour)

Current proposals

JWST expectations

Future proposal discussions

Details of the session are under construction

G. Mahler

D. Coe

D. Lagattuta

P. Oesch

R. Bouwens

Contribution ID: 12 Type: not specified

Update on the discussion in W.G.

Friday, 26 June 2020 14:30 (15 minutes)

Contribution ID: 13 Type: not specified

RXC J0032.1+1808: an exceptionally large cluster lens and the importance of comparison studies between lensing modelling algorithms

Friday, 26 June 2020 16:00 (15 minutes)

Presenter: ACEBRON, Ana (Ben Gurion University)

Contribution ID: 14 Type: not specified

How the ICL is going to change your life

Friday, 26 June 2020 15:15 (15 minutes)

Presenter: MONTES, Mireia (UNSW Sydney)

Contribution ID: 15 Type: not specified

Space-based weak lensing analysis of galaxy cluster

Friday, 26 June 2020 15:00 (15 minutes)

Presenter: TAM, SUT IENG

Contribution ID: 16 Type: not specified

Constraining non-thermal pressure and the 3D shape of BUFFALO clusters

Friday, 26 June 2020 15:45 (15 minutes)

Presenter: ECKERT, Dominique (University of Geneva)

Contribution ID: 17 Type: not specified

Dark Matter with Buffalo

Friday, 26 June 2020 14:45 (15 minutes)

Presenter: HARVEY, David (EPFL)

Contribution ID: 18 Type: not specified

Ground based optical and Infrared imaging of BUFFALO clusters

Friday, 26 June 2020 16:15 (15 minutes)

Presenter: NONINO, Mario (INAF-OATs)

Contribution ID: 19 Type: not specified

Update on BUFFALO-WINGS

Friday, 26 June 2020 16:30 (15 minutes)

Presenter: LAGATTUTA, David (Durham University)

Contribution ID: 20 Type: not specified

"ALMA and BUFFALO

Friday, 26 June 2020 17:00 (15 minutes)

Presenter: FAISST, Andreas (Caltech/IPAC)

Contribution ID: 21 Type: not specified

Update on the weak lensing catalogues

Friday, 26 June 2020 17:15 (15 minutes)

Presenter: ANNA NIEMIEC AND MATHILDE JAUZAC

Contribution ID: 22 Type: not specified

30 min discussion - wrap-up

Friday, 26 June 2020 17:30 (30 minutes)