Nordic workshop on the Initial Stages in High-Energy Nuclear Collisions (NowIS)

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

AMY Lorentz invariant parton cascade and more

Thursday, 14 March 2024 13:35 (30 minutes)

Presenter: Prof. ZAPP, Korinna (Lund U.)

Session Classification: New theoretical techniques

Contribution ID: 2 Type: not specified

(Theory overview) The initial stages and nuclear structure in heavy-ion collisions

Thursday, 14 March 2024 14:05 (30 minutes)

Presenter: Dr GIACALONE, Giuliano (Heidelberg U.)

Session Classification: The initial stages and nuclear structure in heavy-ion collisions

Contribution ID: 3 Type: **not specified**

(EXP overview) The initial stages and nuclear structure in heavy-ion collisions

Thursday, 14 March 2024 14:35 (30 minutes)

Presenter: NIELSEN, Emil Gorm (University of Copenhagen (DK))

Session Classification: The initial stages and nuclear structure in heavy-ion collisions

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Strategy discussion on the Initial Stages and Nuclear structure

Thursday, 14 March 2024 15:05 (25 minutes)

Session Classification: The initial stages and nuclear structure in heavy-ion collisions

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

(Theory overview) Collective dynamics from small to large systems

Thursday, 14 March 2024 16:30 (30 minutes)

Presenter: BIERLICH, Christian (Lund University)

Session Classification: Collective dynamics from small to large systems

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

(Exp overview) Collective dynamics from small to large systems

Thursday, 14 March 2024 17:00 (30 minutes)

Presenter: Dr SARKAR, Debojit (Niels Bohr Institute, University of Copenhagen, Denmark)

Session Classification: Collective dynamics from small to large systems

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

(Invited short talk) Collective dynamics from small to large systems with PID flow

Thursday, 14 March 2024 17:30 (20 minutes)

Presenter: WU, Wenya

Session Classification: Collective dynamics from small to large systems

Contribution ID: 8 Type: not specified

(Invited short talk) Collective dynamics from small to large systems on flow decor relations

Thursday, 14 March 2024 17:50 (20 minutes)

Presenter: PETERSEN, Mikkel

Session Classification: Collective dynamics from small to large systems

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

Strategy discussion on Collective dynamics from small to large systems

Thursday, 14 March 2024 18:10 (20 minutes)

Session Classification: Collective dynamics from small to large systems

Contribution ID: 10 Type: not specified

(Experimental overview) ALICE Upgrade

Friday, 15 March 2024 09:00 (30 minutes)

Presenter: Prof. SILVERMYR, David (Lund U.)

Session Classification: New facilities: DIS and hadronic experiments

Contribution ID: 11 Type: not specified

(Experimental Overview) FoCal project

Friday, 15 March 2024 09:30 (30 minutes)

Presenter: Dr MINAFRA, Nicola

Session Classification: New facilities: DIS and hadronic experiments

Contribution ID: 12 Type: not specified

(Invited short talk) FoCal-H development

Friday, 15 March 2024 10:00 (20 minutes)

Presenter: DUFKE, Laura Marie (Copenhagen University)

Session Classification: New facilities: DIS and hadronic experiments

Contribution ID: 13 Type: not specified

(Invited short talk) FoCal-H development

Friday, 15 March 2024 10:35 (20 minutes)

Presenter: JIA, Shihai (University of Copenhagen)

Session Classification: New facilities: DIS and hadronic experiments

Contribution ID: 14 Type: not specified

(Invited long talk) From Heavy-Ion experiment to the medical equipments

Friday, 15 March 2024 10:55 (30 minutes)

Presenter: Prof. ROHRICH, Dieter (Bergen U.)

Session Classification: New facilities: DIS and hadronic experiments

Contribution ID: 15 Type: not specified

Strategy discussion on New facilities: DIS and hadronic experiments

Friday, 15 March 2024 11:25 (15 minutes)

Session Classification: New facilities: DIS and hadronic experiments